Terug

Volg Hart van Nederland

Motorrijdster (26) uit Rotterdam overlijdt op A20 na ongeluk

112

17 juni 2023, 19:32

Een 26-jarige vrouw uit Rotterdam is overleden nadat zij op de motor in botsing kwam met een auto. Dat gebeurde zaterdag rond 16.40 uur op de A20. De bestuurster van de auto is aangehouden.

Ter hoogte van de Soetendaalsebocht op de A20 kwamen de auto en motor met elkaar in botsing waarna de motorrijdster viel. Het 26-jarige slachtoffer uit Rotterdam raakte zo zwaar gewond dat zij ter plekke gereanimeerd moest worden. Helaas mocht reanimatie niet meer baten en overleed zij ter plekke. De bestuurster van de auto, een 32-jarige Rotterdamse, is aangehouden.

Beeld: Willem Duivestein

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.