Terug

Volg Hart van Nederland

Motorrijder (52) overlijdt na ongeval in Nerhoven

112

2 mei 2023, 19:08

Een 52-jarige motorrijder uit Tilburg is dinsdag omgekomen door een aanrijding met een auto. Het ongeluk gebeurde in Nerhoven, een buurtschap in de Noord-Brabantse gemeente Gilze en Rijen.

Het ongeluk van de personenauto en motorrijder gebeurde rond 16.40 uur. Hulpdiensten kwamen ter plaatse, waaronder een traumahelikopter. De hulpdiensten schoten te hulp bij het slachtoffer, maar het mocht niet meer baten. Hoe het dodelijke ongeval plaats heeft kunnen vinden is nog niet duidelijk en wordt door de politie onderzocht.

Beeld: SQ Vision

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.