Terug

Volg Hart van Nederland

Moord in de Spirituele Winkel - aflevering 2: 'Dan zakt de grond onder je voeten weg'

Moord in de Spirituele Winkel - aflevering 2: 'Dan zakt de grond onder je voeten weg'

112

15 sep 2022, 06:00

Wekenlang zoekt het Zeeuwse Oostburg naar de 29-jarige Ichelle van de Velde. Pas maanden later wordt ze gevonden. Ze is dood. Niemand begrijpt wat er is gebeurd met de rustige, vrolijke eigenaresse van het naaiwinkeltje. Waarom moest Ichelle dood? Hart van Nederland-verslaggever Maike Senders gaat in gesprek met haar nabestaanden over die weken van onzekerheid, het verlies en het onbegrip.

In deze tweede aflevering van Moord in de Spirituele Winkel volgen we de zenuwslopende zoektocht naar Ichelle. Maar liefst tien weken lang is er geen spoor van haar te vinden. Maar uiteindelijk vervliegt in één klap alle hoop voor de nabestaanden...

Reageren op Moord in de Spirituele Winkel?

Wil je in contact komen met de redactie van Moord in de Spirituele Winkel? Dat kan, via podcast.hart@talpanetwork.com

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.