Terug

Volg Hart van Nederland

Moeder van drenkeling Kijkduin overleden na redding uit zee

112

31 jan 2024, 11:49

Een van de twee drenkelingen die zondag aan het begin van de avond bij Kijkduin in Den Haag uit zee waren gehaald, is dinsdag in het ziekenhuis overleden.

Dat bevestigt de politie na berichtgeving van Omroep West. Het gaat om een vrouw, de moeder van de andere drenkeling. De vrouw en volwassen zoon zijn in verwarde toestand het water ingegaan, zegt een politiewoordvoerster.

De twee zijn in het noorden van Nederland in verwarde toestand in de auto gestapt en in Kijkduin uitgekomen, aldus de woordvoerster. Ze spreekt van een trieste situatie.

Kleding op het strand

Zondag rond 18.00 uur vonden mensen kleding op het strand, anderen hadden daarvoor meerdere mensen het water in zien gaan. De moeder en zoon werden rond 19.00 uur uit het water gehaald en na reanimatie in zorgelijke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Om privacyredenen wordt niet gedeeld hoe het nu met de andere drenkeling gaat.

Heb je gevoelens over zelfdoding? Praten kan opluchten. Je kan 24 uur per dag, zeven dagen per week anoniem chatten via 113.nl of bellen met 113 of 0800-0113 (gratis).

ANP

Beeld: Regio15

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.