Terug

Volg Hart van Nederland

Mislukte plofkraak bij juwelier in Doetinchem

112

4 juli 2023, 15:09

In de nacht van maandag op dinsdag is een explosief afgegaan. Dit vond plaats bij een juwelier aan de Burgemeester van Nispenstraat in Doetinchem. De politie meldt dat de plofkraak is mislukt en vraagt getuigen zich te melden.

Buurtbewoners schrokken rond 03.00 uur wakker door het lawaai en zagen rook uit de juwelier De Tijd komen. Hierdoor sloegen ze alarm, meldt Omroep Gelderland.

"De mannen waren in het zwart gekleed en gingen er op een scooter vandoor. Wij zijn direct een onderzoek gestart. Dit betekent dat we een buurtonderzoek zijn gestart, spreken met getuigen en bekijken eventuele camerabeelden", laat de politie weten aan de regionale omroep.

Het pand heeft schade opgelopen door de explosie maar er is geen buit gemaakt.

Beeld: SPS Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.