Terug

Volg Hart van Nederland

Meisje tijdens oversteken geschept door auto in Den Haag

112

23 mei 2023, 18:02

Een meisje is dinsdagmiddag geschept door een auto op de Monsterseweg in Den Haag. Ze wilde oversteken met de fiets toen een auto op haar botste. Dat meldt een correspondent ter plaatse.

Daarna kwam ze hard op het asfalt terecht. Ze zou zwaargewond zijn geraakt. Meerdere hulpdiensten waren aanwezig, waaronder het Mobiel Medisch Team en een traumahelikopter.

Ambulancemedewerkers schieten het slachtoffer te hulp:

Meisje tijdens oversteken geschept door auto in Den Haag
0:40
Meisje tijdens oversteken geschept door auto in Den Haag

De Monsterseweg is in beide richtingen volledig afgesloten. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, is nog niet bekend. De Forensische Opsporing Verkeer is aanwezig om onderzoek te doen naar de aanrijding.

Beeld: District 8

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.