Terug

Volg Hart van Nederland

Meisje (9) zakt door ijs met quad, in kritieke toestand naar ziekenhuis

112

14 jan 2024, 16:05

In Landgraaf heeft een noodlottig ongeval plaatsgevonden met een kind. Een 9-jarig meisje reed met haar vader op een quad over een bevroren ondergelopen weiland in Landgraaf. Op een gegeven moment zakte de quad door het ijs, waar het water dieper was dan verwacht, en kwam het kind vast te zitten onder het ijs, meldt de politie.

De brandweer heeft haar onder het ijs vandaan gehaald en per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Haar situatie is kritiek.

Het noodlottig ongeval vond plaats aan de Maastrichterweg in Landgraaf, rond 13.45 uur. Ook de vader is in het water terechtgekomen. Hij kon er zelf uitkomen. Het is onbekend hoe het met hem gaat.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Bekijk hierboven de uitzending van Hart van Nederland.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.