Terug

Volg Hart van Nederland

Meerdere huizen ontruimd na brand in woning Rotterdam

Meerdere huizen ontruimd na brand in woning Rotterdam

112

26 mei 2023, 06:08

In een portiekwoning aan de Mijnsherenlaan in Rotterdam heeft in de nacht van donderdag op vrijdag brand gewoed. De brand brak uit in de woning op de vierde etage van het woongebouw in de wijk Charlois en de brandweer gaf rond 02.50 uur het sein brand meester.

Ongeveer een uur eerder had de veiligheidsregio via Twitter al gemeld dat de brand zo goed als onder controle was. Een persoon is nagekeken door ambulancepersoneel.

Woningen ontruimd

Omliggende woningen moesten worden ontruimd. Het is onduidelijk hoeveel mensen zijn geëvacueerd. De eerste bewoners van de naastgelegen huizen keerden rond 02.50 uur terug.

ANP

Beeld: Video Duivestein

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.