Terug

Volg Hart van Nederland

Meerdere doden bij ernstig ongeluk Rotterdam, een persoon zwaargewond afgevoerd

112

26 dec 2022, 07:29

Bij een zwaar verkeersongeval in Rotterdam zijn meerdere mensen om het leven gekomen. Het ongeluk gebeurde op het Groene Kruisplein om iets voor 06.00 uur. Dat meldt de politie maandagochtend. De hulpdiensten zijn in groten getale aanwezig.

De hulpdiensten waren snel aanwezig maar voor drie mensen mocht de toegesnelde hulp niet baten. Een vierde persoon is zwaargewond en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Bij het ongeval zijn twee auto's betrokken, die zouden door nog onbekende reden frontaal op elkaar zijn geknald. De politie gaat er vanuit dat er buiten de drie omgekomen personen en de gewonde geen andere mensen in de voertuigen zaten.

Over de identiteit van de slachtoffers en de toedracht van het ongeval kan de politie nog niets zeggen. De weg is tijdelijk afgesloten voor het onderzoek.

Beeld: Video Duivestein

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.