Terug

Volg Hart van Nederland

Medewerker Defensie vast om verkoop militaire kleding Marktplaats

Medewerker Defensie vast om verkoop militaire kleding Marktplaats

112

5 apr 2023, 14:29

De marechaussee heeft een burgermedewerker van Defensie opgepakt die grote hoeveelheden militaire goederen, zoals kleding en uitrusting, zou hebben verkocht op Marktplaats. De man zou daarmee zo'n 50.000 euro hebben verdiend.

Het gaat om kleding en uitrusting met het nieuwe camouflagepatroon. Die specifieke goederen worden pas sinds twee jaar uitgeleverd binnen Defensie.

De man werd maandag aangehouden in Assen en zit woensdag nog vast. Hij wordt verdacht van verduistering in dienstbetrekking. De marechaussee leidt het onderzoek naar de zaak.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.