Terug

Volg Hart van Nederland

Man raakt zwaargewond na steekpartij bij woning in Avenhorn

112

11 jan 2024, 20:11

In Avenhorn is een man donderdagavond zwaargewond geraakt doordat hij zichzelf heeft verwond met een mes. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis.

Het incident gebeurde bij de woning van de man aan de Alver in de Noord-Hollandse plaats. Volgens de politie gaat het om een poging tot zelfdoding.

Eerder nog werd uitgegaan van een misdrijf en melding gedaan van drie verdachten in de zaak, maar dat is niet meer aan de orde. De politie deed in de buurt onderzoek en zocht een tijdje naar de drie personen.

Aanspreekbaar

Over de aanleiding van het incident is niets bekend. Het slachtoffer is inmiddels wel weer "aanspreekbaar", aldus een woordvoerster van de politie.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Beeld: HFV/RVP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.