Terug

Volg Hart van Nederland

Man zwaargewond na val op spoor Amsterdam CS

112

22 okt 2023, 16:56

Een man is afgelopen nacht zwaargewond geraakt toen hij op Amsterdam Centraal op het spoor belandde en door een trein werd geraakt.

Het ongeluk gebeurde vannacht rond 1 uur. De massaal uitgerukte hulpdiensten hielpen de man in eerste instantie op het spoor. Daarna is hij zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis. Volgens politie-onderzoek gaat het om een ongeval.

Een misdrijf wordt uitgesloten. Ook zijn er geen aanwijzingen om te vermoeden dat het om een suïcidepoging gaat, zegt de politie.

Beeld: HFV / Mizzle Media

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.