Terug

Volg Hart van Nederland

Man zit uren vast in hoge mast van zeilboot, krijgt zichzelf niet los

112

10 mei 2023, 20:54

Een man zat woensdagmiddag uren vast in de mast van een zeilboot in Den Helder totdat de brandweer hem bevrijdde met behulp van een hoogwerker. Dat meldt een correspondent ter plaatse.

Omstanders zouden hebben gezien dat de man om twee uur 's middags al vastzat. Om half vier kreeg de brandweer een melding binnen dat iemand vastzat in het water langs de N250, ter hoogte van de Zuiderzeestraat.

Met een hoogwerker kon de brandweer bij de man komen die zichzelf niet meer los of omlaag kon krijgen. Hij werd losgemaakt en ter plaatse gecontroleerd door het ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Beeld: Glocal Media/HFV

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.