Terug

Volg Hart van Nederland

Man valt uit scootmobiel, komt in water terecht en overlijdt

112

19 mrt 2023, 10:29

Aan de Westeinderweg in Leidschendam is een man overleden nadat hij in het water was gevallen. Reanimatie mocht niet meer baten.

De 58-jarige man uit Leidschendam viel rond 1.00 uur uit zijn scootmobiel. Hoe dat kon gebeuren, is niet bekend. Uit de eerste bevindingen van de politie lijkt het wel om een noodlottig ongeval te gaan.

Op beelden is te zien dat het wagentje omgevallen in de berm langs de waterkant ligt:

Man valt uit scootmobiel, komt in water terecht en overlijdt
0:16
Man valt uit scootmobiel, komt in water terecht en overlijdt

Een traumateam werd ingeschakeld. Hulpverleners probeerden de persoon te reanimeren, maar dat mocht niet meer baten. Volgens een verslaggever ter plaatse zorgde het ongeval voor veel emoties bij de aanwezigen.

Beeld: Regio 15

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.