Terug

Volg Hart van Nederland

Man met samoeraizwaard aangehouden na opstootje in avondwinkel

112

29 jan 2024, 14:35

Aan de Wilhelminastraat in Zaandam is zondagavond een man met samoeraizwaard aangehouden op verdenking van mishandeling. De verdachte mishandelde het slachtoffer, maar ligt zelf in ziekenhuis met gebroken ribben. Dit laat de politie weten aan Hart van Nederland.

Het incident gebeurde rond 23.30 uur voor avondwinkel De Brug in het centrum. Na de melding kwamen er meerdere politiewagens en twee ambulances ter plaatse. In een van die ambulances werd de verdachte naar het ziekenhuis gebracht.

Over de toedracht kan de politie nog niets zeggen. Ook wat de man in de winkel deed met een zwaard is nog niet helemaal duidelijk. De hulpdienst onderzoekt de zaak verder.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.