Terug

Volg Hart van Nederland

Man rijdt sloot in met scootmobiel in Zuidlaren en overlijdt

112

21 sep 2022, 21:42

Een man is woensdagmiddag in Drentse Zuidlaren op een scootmobiel te water geraakt en om het leven gekomen, zo meldt de politie. Die verder nog weinig kan vertellen over de toedracht van het ongeluk.

"Alles wordt nog opengehouden", aldus een woordvoerder. Op dit moment gaat de politie niet uit van een misdrijf. Maar of de man overleden is in het water, of bijvoorbeeld al in nood was toen hij nog op de scootmobiel reed is nog niet duidelijk.

Identiteit nog onbekend

Ook over de leeftijd en woonplaats van de man kan de woordvoerder nog niets zeggen. Het ongeluk gebeurde rond 15.30 uur op de Zwetdijk.

Beeld: Persbureau Meter

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.