Terug

Volg Hart van Nederland

Man rijdt door Oss met kapotte voorruit en zijn hoofd uit het raam

Man rijdt door Oss met kapotte voorruit en zijn hoofd uit het raam

112

13 juni 2023, 22:38

Een 30-jarige man uit Oss maakte een erg gevaarlijk ritje door de stad dinsdagmiddag. Politieagenten zagen een auto rijden met een voorruit die compleet aan diggelen lag, waardoor er vanachter het stuur waarschijnlijk niks te zien was.

Gelukkig bedacht de man een oplossing om toch de weg in de gaten te kunnen houden. "Collega’s zagen dat hij hierbij zijn hoofd uit het raam had gestoken om enigszins nog iets te kunnen zien", schrijft de politie op Twitter.

De man is heeft een bekeuring gekregen van de agenten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.