Terug

Volg Hart van Nederland

Man raakt zwaargewond na explosie Den Haag: moet mogelijk beide handen missen

112

25 jan 2024, 07:42

Bij een explosie in Den Haag is in de nacht van woensdag op donderdag een man zwaargewond geraakt. Volgens omstanders raakte het slachtoffer beide handen kwijt bij de ontploffing.

De explosie gebeurde rond 01.30 uur op de Engelenburgstraat in de Haagse Transvaalkwartier. Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse en troffen een zwaargewonde man op straat aan. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Explosief

Omstanders melden aan een correspondent ter plaatse dat de man beide handen kwijt is geraakt door de explosie. Volgens de buurtbewoners zou het mogelijk om vuurwerk of explosief zijn gegaan.

De politie kan dat niet bevestigen. “We onderzoeken de toedracht van de explosie”, schrijven ze op X.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Beeld: Regio15

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.