Terug

Volg Hart van Nederland

18-jarige man overleden door steekincident in Bladel

112

31 dec 2022, 17:29

In het Noord-Brabantse Bladel is een 18-jarige man om het leven gekomen door een steekincident. Hij overleed ondanks reanimatiepogingen van hulpverleners. De politie onderzoekt wat zich precies heeft afgespeeld.

Aanvankelijk meldde de politie dat het steekincident in een woning aan de Van Dissellaan in Bladel had plaatsgevonden. Na onderzoek bleek dat niet het geval: de steekpartij was buiten. "De woning waarbij het slachtoffer is aangetroffen staat dan ook los van het steekincident en het slachtoffer", aldus de politie op Twitter.

Hart van Nederland/ANP

Beeld: SQ Vision

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.