Terug

Volg Hart van Nederland

Man neergestoken in Bunschoten, politie houdt verdachte aan

112

15 apr 2023, 17:34

Een man is zaterdagmiddag neergestoken in Bunschoten, dat gebeurde rond 16.00 uur in een woning aan de Cornelis Houtmanstraat. De politie heeft een verdachte aangehouden. Het slachtoffer was nog aanspreekbaar maar is wel overgebracht naar het ziekenhuis.

Vlak na de melding stond de straat vol met meerdere ambulances en politiewagens. Ook werd er een traumahelikopter opgeroepen. Op beelden is te zien dat er een bebloed steekwapen op straat ligt, vlakbij de woning. Omwonenden laten aan De Stentor weten dat het mogelijk zou gaan om een burenruzie, de politie kan dat niet niet bevestigen.

Verdachte crasht auto

De verdachte zou na het incident in een auto zijn weggereden en is aan de Zevenhuizerstraat mogelijk betrokken geraakt bij een ongeval. De politie meldt dat ook hij naar het ziekenhuis is gebracht.

Man neergestoken in Bunschoten, politie houdt verdachte aan
0:54
Man neergestoken in Bunschoten, politie houdt verdachte aan

Wat er precies zich in de woning heeft afgespeeld is nog niet duidelijk. Een woordvoerder van de politie laat aan Hart van Nederland weten dat er nog onderzoek gedaan moet worden in deze zaak. De hulpdienst verwacht daar nog het hele weekend mee bezig te zijn.

Beeld: Caspar Huurdeman

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.