Terug

Volg Hart van Nederland

Man loopt zwaaiend met een schep door Tilburg en valt voorbijgangers aan

Man loopt zwaaiend met een schep door Tilburg en valt voorbijgangers aan

112

3 apr 2023, 14:18

Een 34-jarige man heeft in het Brabantse Tilburg een spoor van vernielingen achtergelaten door met een schep tegen voorbijgangers en een voertuig te slaan. De verdachte is aangehouden.

De politie beschrijft dat agenten eerder zondagavond al met de man bezig waren, omdat hij ervan wordt verdacht een ruit van een horecagelegenheid te hebben vernield en een beveiliger te hebben bespuugd. Hij was al gevlucht toen de politie aankwam. Agenten waren bezig met het opnemen van een aangifte, toen een melding binnen kwam over een agressieve man die met een schep liep te zwaaien.

Voorbijgangers geslagen

De agenten gingen direct achter de man aan. Hij vluchtte, maar werd al snel ingehaald en eenmaal aangehouden bleek het om dezelfde verdachte te gaan. Hij zou met de schep meerdere mensen hebben bedreigd en geslagen.

Twee mensen die door de man werden geraakt deden aangifte van mishandeling. Ook de eigenaar van het beschadigde voertuig deed aangifte. De verdachte is meegenomen naar het bureau voor verder onderzoek.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.