Terug

Volg Hart van Nederland

Man (61) in Enschede steekt zichzelf in brand, 'slachtoffer inmiddels overleden'

Man (61) in Enschede steekt zichzelf in brand, 'slachtoffer inmiddels overleden'

112

19 apr 2022, 13:48

Een 61-jarige man heeft zichzelf dinsdag in brand gestoken in zijn huis in Enschede. Het slachtoffer werd zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis, maar is daar inmiddels overleden, meldt Tubantia. Het is onduidelijk waarom de man overging tot zijn daad.

Het incident in de woning aan de Kuipersdijk gebeurde rond 11.30 uur. De man kreeg in eerste instantie nog eerste hulp van getuigen en werd vervolgens door de toegesnelde hulpdiensten in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Daar is hij volgens Tubantia later bezweken aan zijn zware verwondingen.

De politie meldt aan Hart van Nederland dat een aantal mensen getuige was van de heftige gebeurtenis. "Zij hebben gezien dat de man zichzelf in brand heeft gestoken", aldus een woordvoerder. Voor de getuigen is Slachtofferhulp ingeschakeld. De politie roept andere mensen, die nog geen hulp hebben kregen, op om zich te melden.

Slachtofferhulp voor getuigen

Volgens de politie was er geen sprake van een misdrijf. Waarom de man zichzelf in brand heeft gestoken in zijn eigen huis is onduidelijk. De politie onderzoekt op dit moment nog wat er precies gebeurd is. De omgeving rond de woning is afgezet met politielinten voor sporenonderzoek.

Beeld: SPS Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.