Terug

Volg Hart van Nederland

Man doodgestoken in woning in De Meern, vrouw aangehouden

112

14 mei 2023, 07:31

In een woning aan de Mandenmakerslaan in het Utrechtse stadsgedeelte De Meern is zaterdagavond de 69-jarige bewoner omgekomen bij een steekincident. De 50-jarige bewoonster is aangehouden, meldt de politie.

Rond 21.30 uur trof de politie een zwaargewonde man in de woning. Hulpverlening ter plekke door onder andere traumahelikopterpersoneel mocht niet baten, de man bezweek aan zijn verwondingen.

De vrouw is ter plekke aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het steekincident. Er vindt nu sporenonderzoek plaats in het huis.

Man doodgestoken in woning in De Meern, vrouw aangehouden
0:33
Man doodgestoken in woning in De Meern, vrouw aangehouden

Hart van NederlandANP

Beeld: Koen Laureij

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.