Terug

Volg Hart van Nederland

Man die door slagboom vliegveld Rotterdam reed was 'verward en in paniek'

112

5 jan 2024, 12:04

De man die vorige week woensdagavond door een slagboom was gereden op Rotterdam The Hague Airport had daar geen bewuste bedoeling mee. De persoon was een "in paniek geraakte verwarde man", zoals een woordvoerder van de Koninklijke Marechaussee vrijdag beschrijft.

"Derhalve is hij door de slagboom gereden." Voor de rest zegt de woordvoerder niets over de situatie vanwege de privacy.

Luchtverkeer stilgelegd

De man (52) reed die avond rond 23.00 uur door de slagboom en ramde met zijn auto een hek, en liet die auto daar achter. Naar de man zelf is een tijd gezocht en het luchtverkeer van en naar de luchthaven werd voor de zekerheid enige tijd stilgelegd.

Nadat de man was gevonden, werd hij naar een ziekenhuis gebracht. Vorige week vrijdag is hij in vrijheid gesteld, zegt de woordvoerder.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.