Terug

Volg Hart van Nederland

Man (64) in scootmobiel op brute wijze beroofd van horloge overleden broer

Man (64) in scootmobiel op brute wijze beroofd van horloge overleden broer

112

8 okt 2023, 12:54

Een 64-jarige man in een scootmobiel is gewond geraakt nadat hij op gewelddadige wijze van zijn horloge werd beroofd in Breda.

De man rijdt in de nacht van zaterdag op zondag in zijn scootmobiel naar huis na een feestje. Als hij op het Oranje Nassauplein aankomt, wordt hij benaderd door een donker geklede man van ongeveer 30 jaar oud.

Rolex van overleden broer

De donker geklede man trekt een revolver en bedreigt de 64-jarige. Hij eist daarbij het Rolex-horloge dat het slachtoffer om zijn pols draagt. De man in de scootmobiel weigert en gaat in verzet. Het horloge is van zijn overleden broer geweest.

Tijdens zijn verzet valt de 64-jarige naast zijn scootmobiel. Vervolgens wordt het horloge met grof geweld van zijn arm getrokken, daar loopt hij verwondingen bij op. De 64-jarige blijft achter op de grond. Voorbijgangers zien het slachtoffer liggen en waarschuwen de politie.

De politie roept getuigen op zich te melden. Ook worden buurtbewoners met (bel-)camerabeelden gevraagd deze te delen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.