Terug

Volg Hart van Nederland

Man (36) aangehouden voor dood vrouw in Middelburg

112

24 apr 2023, 11:58

De politie heeft maandagochtend een 36-jarige man uit het Zeeuwse Oost-Souburg aangehouden. Hij zou een vrouw om het leven hebben gebracht in haar huis in Middelburg. De verdachte meldde zichzelf om 02.45 uur op het politiebureau in Middelburg.

Het lichaam van de vrouw werd op 19 april door agenten gevonden in haar huis aan de Granaat. Dat gebeurde na een melding dat ze niet op haar werk was verschenen. Gelijk na de vondst werd er rekening gehouden met een misdrijf.

De politie was sinds woensdag op zoek naar de man.

ANP

Beeld: Provicom

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.