Terug

Volg Hart van Nederland

Man (27) uit het niets mishandeld tijdens fietsen door Amsterdam

Man (27) uit het niets mishandeld tijdens fietsen door Amsterdam

112

7 dec 2023, 12:46

Een 27-jarige man is mishandeld door een groep mannen in Amsterdam. Het slachtoffer fietste eerder dit jaar met zijn vriendin over het Haarlemmerplein, toen hij vanuit het niets van zijn fiets werd getrapt en vervolgens werd getrapt en geschopt.

De luidruchtige groep mannen loopt op de bewuste avond, in januari dit jaar, over het Haarlemmerplein. Verschillende voorbijgangers krijgen dingen naar hun hoofd geslingerd. Op het moment dat het slachtoffer met zijn vriendin voorbijfietst, wordt hij door een van de mannen uit de groep uitgescholden en door een andere man van zijn fiets getrapt.

'Kankerneger'

Het slachtoffer wordt naar de grond getrokken en terwijl hij op de grond ligt, wordt hij door de verdachten getrapt en geschopt. Volgens het slachtoffer had de aanval een racistisch motief. De verdachten zouden "kankerneger" hebben geroepen toen ze wegliepen.

De politie is nog altijd op zoek naar deze verdachten en heeft daarom beelden gedeeld waarop beide verdachten duidelijk en herkenbaar te zien zijn. Mensen die de verdachten herkennen of meer informatie hebben over de mishandeling, worden opgeroepen contact op te nemen met de politie via de opsporingstiplijn of Meld Misdaad Anoniem.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.