Terug

Volg Hart van Nederland

Lichaam lag jaren in vriezer van man (82), zou om zijn vader gaan

112

8 mei 2023, 17:34

De politie heeft zaterdag het lichaam van een man gevonden in een diepvries in een woning aan de Mansholtstraat in Landgraaf. Het gaat volgens de politie om de voormalige bewoner van het huis. De huidige bewoner is gehoord, maar niet aangehouden.

Volgens De Limburger zou de man in de vriezer de vader zijn van de huidige 82-jarige bewoner. Maar daar wil de politie niks over zeggen. De krant zegt ook dat de man al jaren in de diepvries lag.

De politie nam een kijkje in de woning na een melding die zaterdag binnenkwam. De man is een natuurlijke dood gestorven en niet via een misdrijf om het leven gekomen, meldt de politie. "We willen weten hoe lang die man daar al lag en waarom", aldus de politie. Daarbij worden meerdere scenario's onderzocht zoals mogelijke fraude rond het ouderdomspensioen van de overledene.

De woning in Landgraaf waar het lichaam in de vriezer werd gevonden:

Huis waar het lichaam in de vriezer lag
0:40
Huis waar het lichaam in de vriezer lag

ANP en De Limburger

Beeld: Track88

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.