Terug

Volg Hart van Nederland

Lichaam van pasgeboren baby'tje gevonden in Schiedam

112

7 apr 2018, 17:34

Op een balkon in de Stationsstraat in Schiedam is zaterdagmiddag het lichaam van een pasgeboren baby aangetroffen. De politie weet niet hoe en wanneer de baby is overleden. Bewoners van de flat vonden het lijkje en belden de politie. Het is nog onduidelijk hoe het kindje daar is komen te liggen en of het om een jongen of een meisje gaat. De bewoners van de flat worden als getuigen gehoord op het bureau. Rechercheurs maken een 3D-scan van het balkon. De politie weet niet wie de vader en moeder zijn van het kindje. De ouders worden dringend verzocht zich te melden. De politie maakt zich met name zorgen om de moeder. Mogelijk heeft zij (medische) hulp nodig. https://twitter.com/Politie\_Rdam/status/982655500222377984 Beeld: Video Duivestein

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.