Terug

Volg Hart van Nederland

Lichaam van hoogbejaarde vrouw (91) aangetroffen na brand in Geldrop

112

31 dec 2022, 08:47

Na een brand in een flatgebouw aan de Waleweinlaan in het Brabantse Geldrop heeft de brandweer een 91-jarige vrouw dood aangetroffen. De vrouw was de bewoonster van het appartement waar de brand woedde, op de zesde verdieping van het gebouw.  De politie meldt zaterdag dat het om een noodlottig ongeval gaat.

De brandweer was snel ter plaatse maar de hulp kwam voor de bewoonster te laat. Naastgelegen appartementen moesten ontruimd worden, maar konden later weer betreden worden nadat de brand was geblust en de appartementen geventileerd waren.

Beeld: SQ Vision

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.