Terug

Volg Hart van Nederland

Lichaam van vermiste Tiger (20) gevonden

112

17 juni 2023, 14:34

De politie heeft zaterdagochtend tijdens een zoekactie het lichaam van de vermiste 20-jarige Thomas Delafay gevonden. De doodsoorzaak wordt nog onderzocht, de politie zegt niet aan een misdrijf te denken.

De Britse man, die bekendstaat als Tiger, is in Nederland op bezoek bij vrienden. Hij was zondagavond op een huisfeestje in Hoorn en kwam daar in een psychose nadat hij drugs had gebruikt. Sindsdien was hij spoorloos.

Zaterdagochtend zocht het Veteranen Search Team in de omgeving van het ziekenhuis in Hoorn naar de vermiste man. Tijdens de zoekactie werd een overleden persoon aangetroffen in een sloot aan de Maelsonstraat. De politie laat later weten dat het om Tiger gaat.

Drugs

Tiger had op dat feestje te veel speed gebruikt en zag hierdoor dingen die er niet waren, vertelde zijn zus Holly Delafay eerder aan Hart van Nederland. Zijn vriend vertelde aan het AD dat Tiger met dingen begon te gooien en zijn vrienden meermaals vroegen of hij daarmee wilde ophouden.

Thomas' vrienden brachten hem naar het Dijklander Ziekenhuis in Hoorn. Tiger is daar na een bezoekje aan het toilet ongezien vertrokken uit het ziekenhuis. Zijn vrienden hebben daarna in de omgeving uren naar hem gezocht, maar zijn uiteindelijk teruggegaan naar het huisfeestje in de hoop dat Thomas zich zou melden, maar spijtig genoeg gebeurde dit niet.

Beeld: HFV

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.