Terug

Volg Hart van Nederland

Lichaam gevonden in zwemplas Elsendorp, mogelijk vermiste oudere man

Lichaam gevonden in zwemplas Elsendorp, mogelijk vermiste oudere man

112

19 juni 2023, 15:36

In een zwemplas bij het Brabantse Elsendorp hebben hulpdiensten maandagmiddag het lichaam gevonden van een 87-jarige man uit Barneveld. De man liep eerder maandag het water in en verdronk.

Volgens de politie verdween de man rond 13.30 uur in het water bij naturistisch recreatiepark Den Heikop bij Elsendorp. Bezoekers en hulpdiensten begonnen een zoektocht toen de man niet meer boven water kwam. Een uur later werd zijn lichaam gevonden en uit het water gehaald. De inzet van een traumahelikopter bleek vergeefs.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.