Terug

Volg Hart van Nederland

Kinderen bellen politie na vondst 'verdacht pakketje' in Voorburg

Kinderen bellen politie na vondst 'verdacht pakketje' in Voorburg

112

7 juni 2023, 06:40

Een opmerkelijke vondst door drie kinderen in Voorburg. In de struiken langs de Horvettestraat ontdekten zij een verdacht pakketje dat daar was achtergelaten door een onbekende man. De kinderen aarzelden geen moment en belden direct de politie.

De politie kwam snel ter plaatse om de inhoud te onderzoeken. In het pakketje bleek geen gevaarlijk explosief te zitten, maar wel een gloednieuwe MacBook Pro. De wijkagent van Leidschendam stelt op Instagram dat de laptop hoogstwaarschijnlijk is gestolen.

Er is nog geen aangifte gedaan van de diefstal en de politie hoopt dan ook dat de rechtmatige eigenaar van de computer zich snel zal melden. De drie kinderen van 5, 7 en 10 jaar oud zijn door de agenten bedankt voor hun goede speurwerk.

Vorige maand troffen de broers Joon (11), Mats en Sam van Lent (tweeling van 7) uit Gennep ook een verdachte tas aan in de bosjes. Daar bleken toen wél explosieven in te zitten:

Spelende kinderen vinden vastgeplakte dwergpapegaai in bosjes
0:45
Spelende kinderen vinden vastgeplakte dwergpapegaai in bosjes

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.