Terug

Volg Hart van Nederland

Kind verdronken bij strandje Sneekermeer

112

17 juni 2023, 19:52

In het Friese Offingawier bij Sneek is een kind verdronken. Het kind raakte zaterdagmiddag vermist bij een strandje aan de Paviljoenwei in recreatiegebied De Potten dat grenst aan het Sneekermeer. Volgens Omroep Friesland gaat het om een jongetje.

Hulpdiensten begonnen een zoektocht en even later werd het kind in het water gevonden. Omroep Friesland meldt dat duikers en omstanders een menselijke ketting maakten in het water. Zo werd het jongetje gevonden. De politie schrijft op Twitter dat hulpverlening niet meer mocht baten:

Beeld: Jaring Rispens

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.