Terug

Volg Hart van Nederland

Kind (4) ernstig gewond bij botsing tegen lantaarnpaal in Middelburg

112

29 apr 2023, 13:56

Bij een botsing in Middelburg, waarbij een bestelauto een lantaarnpaal raakte, is een 4-jarig meisje ernstig gewond geraakt. Haar toestand is zorgelijk, meldt de politie. Bij het eenzijdige ongeluk raakte ook de bestuurder, de vader van het meisje, gewond. Beide zijn overgebracht naar een ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde op de Berkenlaan in de Zeeuwse stad. Er is een traumahelikopter geland nabij de plek van het incident. Hoe de botsing heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend.

ANP

Beeld: Provicom

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.