Terug

Volg Hart van Nederland

Kind (2) overleden bij ongeval net over de grens bij Sittard

112

6 jan 2024, 08:00

Bij een aanrijding tussen twee auto's met Nederlands kenteken in het Duitse Selfkant, net over de grens bij Sittard in Limburg, is vrijdag een kind van 2 jaar oud om het leven gekomen. De overige inzittenden, onder wie een kind van 4, zijn zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht, meldt de Duitse politie.

Het ongeluk gebeurde vrijdagmiddag rond 17.00 uur. De politie spreekt van een frontale botsing. Beide bestuurders zaten bekneld en moesten door de hulpdiensten bevrijd worden. Het 2-jarige kind stierf nog op de plek van het ongeluk, meldt de Duitse politie.

Het 4-jarige kind is met een traumahelikopter naar het academisch ziekenhuis in Keulen vervoerd. De overige inzittenden zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Identiteit slachtoffers

Over de identiteit van de dode en gewonden doet de politie geen mededelingen. Het is nog niet bekend hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.