Terug

Volg Hart van Nederland

Zware explosie in Amsterdams metrostation, kaartjesautomaat opgeblazen

Zware explosie in Amsterdams metrostation, kaartjesautomaat opgeblazen

112

1 dec 2020, 08:45

In metrostation Reigersbos in Amsterdam-Zuidoost heeft in de nacht van maandag op dinsdag een zware explosie plaatsgevonden. Daarbij is een kaartjesautomaat opgeblazen, meldt de politie. De explosievenopruimingsdienst kwam ter plaatse om onderzoek te doen. De schade in de hal van het metrostation is flink. Metro's reden in eerste instantie door, maar stoppen inmiddels weer bij Reigersbos. Er vielen voor zover bekend geen gewonden bij de explosie. De politie roept getuigen op om zich te melden via telefoonnummer 0900-8844, of anoniem via 0800-7000. Tekst: Redactie/ANP Beeld: HFV Photo Services

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.