Terug

Volg Hart van Nederland

Joran van der Sloot onderweg vanuit VS naar Peru

112

30 okt 2023, 19:21

Joran van der Sloot is vanuit de Verenigde Staten onderweg terug naar Peru. Dat melden Amerikaanse media. De 36-jarige Nederlander werd in Alabama vervolgd voor het afpersen van de moeder van Natalee Holloway en kreeg daarvoor twintig jaar cel.

Van der Sloot zou een bekentenis hebben afgelegd in ruil voor strafvermindering. Volgens de moeder van Holloway heeft Van der Sloot in de rechtszaal bekend haar dochter te hebben gedood. Zij verdween in mei 2005 op 18-jarige leeftijd tijdens een vakantie op Aruba.

Van der Sloot werd in Peru in 2012 tot 28 jaar cel veroordeeld voor de moord op de studente Stephany Flores. De straf die in de VS is opgelegd mag hij gelijktijdig uitzitten, meldde ABC News eerder.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Hart van Nederland/ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.