Terug

Volg Hart van Nederland

Trekker belandt in sloot, ernstig gewond jongetje door omstanders eruit gehaald

112

18 mei 2023, 13:43

Een minderjarig jongetje is donderdag ernstig gewond naar het ziekenhuis gebracht na een ongeluk waarbij hij met een trekker in het water is beland bij Klazienaveen en Weiteveen (Drenthe). Rond 11.50 uur kreeg de politie melding van een voertuig in het water aan de Dordsedijk.

De trekker was onderdeel van een toertocht door de omgeving. Het jongetje zat op een van de historische trekkers. Omstanders zagen het gebeuren en wisten het jongetje uit het water te halen, maar het slachtoffertje is ernstig gewond geraakt.

Onderzoek

Of er meer voertuigen bij het ongeluk betrokken waren en hoe het gaat met de andere inzittenden kon een politiewoordvoerder nog niet delen. Ook over de leeftijd van het kind kon de woordvoerder nog niks zeggen.

De politie doet momenteel onderzoek naar hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren.

Trekker belandt in sloot, ernstig gewond jongetje door omstanders eruit gehaald
0:46
Trekker belandt in sloot, ernstig gewond jongetje door omstanders eruit gehaald

Hart van Nederland/ANP

Beeld: Persbureau Meter

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.