Terug

Volg Hart van Nederland

Jongetje op step zwaargewond na aanrijding, automobiliste vlucht weg

Jongetje op step zwaargewond na aanrijding, automobiliste vlucht weg

112

9 juli 2022, 17:05

Een steppend jongetje is zaterdagmiddag zwaargewond geraakt nadat hij werd aangereden op de Meester van Damweg in Renkum. De automobiliste reed in eerste instantie door na het ongeluk.

Het slachtoffertje zou vanuit een steegje de straat op zijn gereden. De vrouwelijke automobilist kon het jongetje ter hoogte van de Bakkershaag niet meer ontwijken en reed hem aan.

Hoe het jongetje er precies aan toe is, is niet bekend. Wel is duidelijk dat hij zwaargewond is. Een trauma-arts heeft de eerste medische hulp verricht na een landing met de traumahelikopter op een parkeerplaats in de buurt. Daarna is het jongetje in een ambulance meegenomen naar het Radbouw UMC in Nijmegen.

Automobiliste aangehouden

Hoewel de automobiliste aanvankelijk doorreed werd haar auto later door agenten in de buurt aangetroffen. De vrouw is daarna aangehouden.

Beeld: SPS Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.