Terug

Volg Hart van Nederland

Jongen van 14 jaar opgepakt voor steken twee vrouwen in Hellevoetsluis

Jongen van 14 jaar opgepakt voor steken twee vrouwen in Hellevoetsluis

112

25 mei 2023, 21:52

De politie heeft donderdagochtend een minderjarige jongen aangehouden voor het steken van twee vrouwen van 29 en 31 jaar oud in Hellevoetsluis. De hulpdienst was al een paar dagen op zoek naar de jongen.

De steekpartij gebeurde maandag rond 18.45 uur aan het Kasteelpad nadat de vrouwen ruzie hadden gekregen met een groepje kinderen, waar ook de 14-jarige verdachte bij hoorde. Waar de ruzie over ging, wil de politie niet zeggen.

De verdachte komt uit Gelderland. Een plaatsnaam is niet bekendgemaakt. Volgens de politie was de jongen maandag in Hellevoetsluis bij iemand op bezoek. Hij wordt zaterdag voorgeleid.

Wapen gevonden

Nadat hij de twee vrouwen had verwond, ging de jongen er volgens de politie vandoor. In de buurt van waar het incident plaatsvond, heeft de politie een mes en kleding gevonden. De vrouwen uit Hellevoetsluis en Rockanje zijn in het ziekenhuis behandeld.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.