Terug

Volg Hart van Nederland

Jongen (19) komt om bij ongeluk in Reuver, vier inzittenden gewond

112

5 mei 2023, 17:42

Een man van 19 is vrijdag omgekomen bij een verkeersongeluk in Reuver. Vier inzittenden raakten gewond en zijn naar het ziekenhuis gebracht, meldt de politie.

Rond 16.00 uur ging het vreselijk mis op de Bergerhofweg. De auto met daarin de slachtoffers raakte door een nog onbekende reden van de weg en knalde tegen een boom.

Jongen (19) komt om bij ongeluk in Reuver, vier inzittenden gewond
0:43
Jongen (19) komt om bij ongeluk in Reuver, vier inzittenden gewond

Man stierf ter plaatse

Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse, waaronder een traumahelikopter. Dat mocht niet meer baten: de 19-jarige man overleed ter plaatse.

Hoe het met de andere vier inzittenden gaat, is onbekend.

Beeld: Track 88

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.