Terug

Volg Hart van Nederland

Jongen (16) komt niet meer boven water na duik in IJssel bij Deventer

Jongen (16) komt niet meer boven water na duik in IJssel bij Deventer

112

17 juni 2023, 16:53

In de rivier de IJssel ter hoogte van de Rembrandtkade in Deventer is zaterdagmiddag een zwemmer in de problemen gekomen. De brandweer heeft de zwemmer gevonden en uit het water gehaald. Het zou om een 16-jarige jongen gaan.

De jongen is in zorgwekkende toestand naar het ziekenhuis gebracht. Zijn vrienden en andere badgasten zouden gezien hebben hoe hij niet meer bovenkwam en sloegen alarm. Waardoor de jongeman in de problemen is gekomen, is niet duidelijk.

Beeld SPS media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.