Terug

Volg Hart van Nederland

Jongen (15) omgekomen bij scooterongeluk in Amsterdam-Oost

Jongen (15) omgekomen bij scooterongeluk in Amsterdam-Oost

112

16 aug 2023, 17:49

Een jongen van vijftien is omgekomen door een scooterongeluk dinsdag aan de Linnaeusparkweg in Amsterdam (wijk Middenmeer). Een andere jongen die op de scooter zat, een 17-jarige, is zwaargewond geraakt.

Het ongeluk vond in de vroege ochtend plaats rond 04.30 uur. Het tweetal kwam ten val bij de rotonde tussen de Hogeweg en de Linnaeusparkweg.

Getuigenoproep

De politie doet onderzoek naar de toedracht en doet een dringende oproep aan iedereen die het duo mogelijk heeft zien rijden. "Bent u getuige geweest van de rit of heeft u informatie over de route voorafgaand aan het ongeval? Neem dan contact op met de politie."

Wie de scooter bestuurde, wordt nog niet vermeld. Ook is nog onbekend hoe het duo ten val kon komen.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.