Terug

Volg Hart van Nederland

Jonge snelheidsduivel scheurt met 247 kilometer per uur over A15

Jonge snelheidsduivel scheurt met 247 kilometer per uur over A15

112

10 mei 2023, 12:09

Een 21-jarige automobilist uit Maassluis reed maandagavond meer dan twee keer zo hard als toegestaan. Met een snelheid van 247 kilometer per uur scheurde de Audi S7 Sportback over de A15 bij Rotterdam. De maximaal toegestane snelheid is daar 100 kilometer per uur.

De verkeerspolitie staat met een snelheidsmeter langs de weg als de Audi langs komt scheuren. Meteen zet een motoragent de achtervolging in, meldt RTV Rijnmond. Als het lukt om de sportwagen langs de kant te zetten, blijkt dat de 21-jarige bestuurder uit Maassluis de razendsnelle Audi heeft gehuurd.

De man moet zijn rijbewijs inleveren en de auto wordt in beslag genomen. Hij mag zich binnenkort verantwoorden voor de rechter.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.