Terug

Volg Hart van Nederland

Minderjarige fietser overleden na aanrijding met auto in Assendelft

112

9 juni 2023, 10:32

Een jonge fietser is vrijdagochtend om het leven gekomen na een fatale aanrijding op de Communicatieweg West in Assendelft, nabij Heemskerk. De hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter en de brandweer, waren snel ter plaatse, maar konden het slachtoffer helaas niet meer redden.

Het incident gebeurde rond acht uur 's ochtends. Een auto raakte de fietser, wat zorgde voor een enorme klap. Zo heftig was de botsing dat de fiets van het slachtoffer doormidden brak.

De politie meldt dat het slachtoffer een 17-jarige uit Heemskerk is.

Vanwege het ongeluk is de Communicatieweg West, inclusief het fietspad, afgesloten voor alle verkeer. De politie is een uitgebreid onderzoek gestart om de exacte omstandigheden van het tragische ongeluk te achterhalen. Het is op dit moment onbekend hoelang de wegafsluiting zal duren.

Beeld: HFV/Mizzle Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.