Terug

Volg Hart van Nederland

Jan komt thuis met gezicht vol verwondingen, maar kan zich niets herinneren

Jan komt thuis met gezicht vol verwondingen, maar kan zich niets herinneren

112

8 apr 2022, 20:34

Jan Rullens (57) zal de nacht van dinsdag op woensdag niet snel vergeten, letterlijk en figuurlijk. Na een gezellige avond is de Haastrechter zwaar toegetakeld thuisgekomen. Maar wat er precies gebeurd is, blijft tot op heden een mysterie. Afgelopen dinsdag heeft Jan een gezellige avond in de hoofdstad. Maar toen hij van station Gouda Goverwelle fietste kreeg de avond een bizarre wending.

Door de zware hersenschudding kan de Zuid-Hollander zich zelf niets meer herinneren van wat er tussen 19.00 en 04.00 uur heeft plaatsgevonden. "Aan de gebruiksgegevens van mijn OV-chipkaart kan ik herleiden dat ik wel op de juiste stations heb in- en uitgecheckt. Vanaf Gouda Goverwelle ben ik op de fiets gestapt, richting park Steinse Groen."

Waslijst aan verwondingen

Een uur later komt hij bebloed thuis, zonder aanwijzingen over hoe hij aan zijn letsel komt. "Normaal gesproken duurt deze tocht een kwartiertje. Wat er is gebeurd, is een groot raadsel. Mijn kleding en fiets zijn onbeschadigd. Ik heb melding gemaakt bij de politie."

Dochter Judith Heikoop-van Duin somt Jan's verwondingen op in een Facebook-bericht. “Een zware hersenschudding, scheur in zijn knieschijf, gebroken neus, kapot gezicht, gescheurde lip en gekneusde duim.” Ze doet een oproep aan eventuele getuigen om zich te melden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.