Terug

Volg Hart van Nederland

Jaimie Vaes: 'Zonder video van mishandeling had ik hier nu niet gezeten'

112

7 apr 2022, 20:46

Jaimie Vaes was vermoedelijk niet uit haar relatie met Lil Kleine weggelopen als beelden van haar vermeende mishandeling niet op straat waren komen te liggen. Dat zei de ex-vriendin van de rapper donderdag in talkshow Khalid & Sophie.

In februari deelde het 'juicekanaal' van Yvonne Coldeweijer een video waarop te zien lijkt hoe Lil Kleine een autodeur tegen het hoofd van zijn vriendin slaat. "Ik was deze situatie liever voor geweest", aldus Vaes. "Alleen als het niet zo expliciet naar buiten was gekomen, dan had ik hier nu niet aan tafel gezeten. Dan hadden we niet in dezelfde situatie gezeten."

Relatie voorgoed voorbij

Vaes bevestigt dat haar relatie met Lil Kleine is verbroken en sluit uit dat zij ooit nog teruggaat naar de rapper. Ze kwam in het tv-programma ook terug op een incident vorig jaar zomer tijdens hun vakantie op Ibiza. Ze bevestigde dat zij toen een verklaring bij de Spaanse politie heeft gedaan, maar geen aangfite.

Die avond is ze naar eigen zeggen zelf vanuit haar hotel naar het politiebureau gegaan. "Ik trok aan de bel, maar heb niet doorgezet naar aangifte. Ik wilde mijn partner beschermen, ik wilde niet dat het zou escaleren. Voor hem niet." Verdere details over het incident gaf ze niet. "Maar er is die avond wel het één en ander gebeurd dat niet oké was."

Aangifte tegen Lil Kleine

De advocaat van Vaes heeft inmiddels bekend gemaakt dat er aangifte is gedaan tegen Lil Kleine. De artiest zat in februari en maart twee keer vast op verdenking van mishandeling. De rapper bood vorige week vanaf zijn vakantieadres in Thailand zijn excuses aan en zoekt daar naar eigen zeggen "professionele hulp".

Bovenstaande video was eerder te zien bij Vandaag Inside

Hart van Nederland/ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.