Terug

Volg Hart van Nederland

Jaimie Vaes doet aangifte tegen haar ex-vriend Lil Kleine

112

7 apr 2022, 20:38

Jaimie Vaes heeft aangifte gedaan tegen haar ex-vriend, rapper Lil Kleine. Dat liet haar advocaat Kim Beumer donderdag weten in talkshow Khalid & Sophie. Daarin deed Vaes voor het eerst haar verhaal over de vermeende mishandelingen door de artiest.

Beumer zei verder niet welke beschuldigingen er precies in Vaes' aangifte staan. "Het strafrechtelijk onderzoek neemt nu zijn koers", aldus de advocaat. Daarnaast moeten er veel "civiele zaken" worden afgehandeld, zoals het verbreken van de relatie tussen de twee. "Ze hadden geen huwelijk of partnerschap, maar ze hebben wel een minderjarige zoon."

'Het was een rotte periode'

In februari dook een video op waarop te zien lijkt hoe Lil Kleine een autodeur tegen het hoofd van Vaes slaat. Ze vertelde in Khalid & Sophie dat het nu relatief goed met haar gaat. "De ene dag gaat het beter dan de andere, maar het gaat stukken beter dankzij vrienden en familie. Het was een rotte periode."

Vaes en Lil Kleine kregen in 2017 een relatie en verloofden zich een jaar later. Ze zei dat haar tijd met de succesvolle rapper in het begin heel leuk was. "Jorik (zijn echte voornaam, red.) is niet altijd niet leuk", benadrukte de ex-partner. "We hadden veel mooie momenten samen. Je houdt van iemand en je bent verliefd. Die dynamiek verschuift vervolgens langzaam."

Lil Kleine biedt excuses aan

Over de incidenten vorig jaar tijdens hun vakantie op Ibiza en recent in Amsterdam kon Vaes naar eigen zeggen niets zeggen vanwege het onderzoek dat nog loopt. Lil Kleine zat in februari en maart twee keer vast op verdenking van mishandeling. De rapper bood vorige week vanuit Thailand zijn excuses aan en zoekt daar naar eigen zeggen "professionele hulp".

Bovenstaande video was eerder te zien bij Vandaag Inside

Hart van Nederland/ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.