Terug

Volg Hart van Nederland

Halskettingen afgerukt in moshpit op festival Rolling Loud, twee Italianen opgepakt

Halskettingen afgerukt in moshpit op festival Rolling Loud, twee Italianen opgepakt

112

3 juli 2023, 09:11

De politie heeft zaterdag twee Italiaanse mannen van 24 en 28 jaar aangehouden op het festival Rolling Loud in Rotterdam Ahoy. Ze zouden in de moshpit meerdere mensen hebben bestolen van hun halskettingen.

De twee verdachten zouden, terwijl mensen op de dansvloer van het grote hiphopfestival wild tegen elkaar aan beukten, de kettingen hebben afgerukt. "Een getuige zag het gebeuren en waarschuwde de beveiliging die twee verdachten aan agenten overdroeg", meldt de politie.

De politie kan niet zeggen hoeveel slachtoffers het duo heeft gemaakt en vraagt mensen van wie hun ketting gestolen is om aangifte te doen.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.